Sunday, 24 July 2011

I'm back.!

 finally,i'm back here...dah lame x visit blog sendiri..rase malas sebenarnye,asik layan twitt je,,lolx..so what is the topic today...? 0k,i'm a greysonater so it's abut GREYSON CHANCE..! i'm so in love with him..! hehe-------------------------THAT'S HIM---------------------->>>>>>


 Ok,mungkin reaksi korang seperti yang dinyatakan di bawah:
~eleh,biase je
~ape yang special nye budak nih?
~ek eleh,kentut je budak nih (diambil dari ayat kawan aq)
~blah lah wei..! 
ETC..


 just 1 sentence and 4 words>..

I DON'T CARE BEBEHHH...!

he's so cool..! menurut aq lah..

0k,he get his own P-E-R-S-O-N-A-L-I-T-Y ...  (eja betul2!) 
so,deal with it...ok...finish here...buybbye..!

 

Saturday, 2 July 2011

lArIaN 1 MaLaYsIa --> HaRi sUkAn sKoLaH --> HaRi kOpErAsi...

yeahh...hari nih memang hari yang memenatkan..! 3 program dalam hari yang sama.!! of course lah penat...
LARIAN 1 MALAYSIA---> sepanjang 1.5 km ..! ingat kan jauh benar lah....rupenye kkejap je...aq ingatkan larian ni pertandingan...buang masa lari laju2..=='
HARI SUKAN SEKOLAH ---> sukan sekolah..? aq x masok papepon...juz perbarisan...budak2 yang same team perbarisan ngn aq sume cam meleweh je..! suruh berlatih pon main2...and tibe2 je ari nih dapat johan plak untuk perbarisan..terkejot berok kitorang ..lolz..!! hadiah pon cume hamper(makanan) ...aq x dapat pon...halalkan je lah...
HARI KOPERASI--> my favourite...!!! sebab...? perlu sebb ke..? ok,sebb pertame..ADA BANYAK MAKANAN..sebb ke-2,DAPAT MAKAN BANYAK MAKANAN...sebb ke-3,DAPAT PICNIK AND MAKAN NGN KAWAN2 KAT TEPI PADANG..!..memang bnyak lah yang aq makan...(tapi still x gem0ck2..!)

Saturday, 18 June 2011

haha ! aq ska betul gambar ni...funny (for me)...mungkin gambar nih menghina "justin bieber" kesayangan korang.....but this is a joke !
 who's the editor of this pic..? well, i dont know..! but this is surely funny...! to "justin bieber" fans....dot be mad....this is just a joke..!

Tuesday, 26 April 2011

~ KeJe SkOlAh~

waahhh..!!! kitorang dapat voucher free..."seronok" gile.....banyak gile voucher uh...sape nak sket..? aq ngn rela hati leh kasi.....*voucher means keje skolah.....hah ..sapa nak....nak x3.?! voucher geo lah yang paling banyak skali kitorang dapat.....aq baru je siap satu bab dah kene wat nota bab yang agy satu..pastuh kene wat latihan....x pernah sehari x de keje skolah..nak gak merase...pen aq yang baru beli pon habeh sebb buat nota je....cian duit aq.....

Saturday, 23 April 2011

kelas taraf "5 bintang + 1 bintang _ 6 bintang"......-_-"

yeah..!!! kitorang dah pindah klas..!!!..(x seronok pon...)
kelas kitorang cam hampeh jer......
ari nih ade kals ghanti...tapi aq x datang....
so bak kate kawan2 aq .....klas kitorang memang "best gile2"...
sebb kipas x berfungsi..kalo berfungsi pon berbunyi2.....BESTKAN3..?!! -__-"
 lantai pon macam nak runtuh je....haishh....berkopak2 and merekah2.....
dah lah kelas kitorang blok belakang skali....macam betol2 terpencil...bukan setakat macam....mamang terpencil betol..
kelas paling atas lak uh....hissshhh...kalo terjatuh lah...ish3.......
AQ SKE SANGAT DENGN KEADAAN KLAS BARU KU..!!!   -__-''

Saturday, 19 March 2011

bosan3....itu saja ...heheheh...jngn mara....

~titanic~

wah....TiTaNiC is tonight..pade 12:30 am....aq ske tengok titanic...citenye romantik habess..kekadang aq keluar hingus jugaklah tengok cite tuh...sebb sedih :'(..nape jack tuh mati...waktu first2 tengok cite uh..aq ingatkan cite tuh happy ending...rupenye...sad ending....cian rose...ish3..

Friday, 18 March 2011

TV


sedang watching raja lawak..ehehhe...sape lah agaknye yang menang...korang sokong sape..? aq?...terime kaseh bebanyaklah sebb sokong aq..eh jap...aq mane ade masok raja lawak...x berminat sama sekali...heheh...aq sjae je wat lawak bodohaq x sokong sape..aq bukannye minat sangat...kalo orang gelak..aq pon gelakk...kalo orang senyap..aq pon senyap...aq ih copycat sket..heheh....papepon,semoga _____ menang....

saling belajar??

sedare aq kate,sekarang ni orang malaysia sibuk nak belajar bahasa korea and orang korea plak sebok nak belajar bahasa kita..betolke..?aq tanyelah,,nape plak orang korea sebok nak belajar bahasa kite..and then die kata,bahasa kita indah,sebab ada pribahasa,simpulan bahasa and macam lagi,..wah,.x sangka aq rupenye bahasa kita nih indah,to my sedara,...tq sebb kasitau...=)

Thursday, 17 March 2011

RUGI TAPI SERONOK

alah...ruginya....ary nih ex classmate aq wat reunion untok budak2 tahun enam 2010...aq memang lah nak datang...tapi,xde transport u......tuh yang x dapat datang tuh.....sampai aty diorang sebb x de sape pon yang nak tumpangkan aq....heheh...alah..kalo aq minx tolong mesti diorang dapat anta punye...tapi x nak menyusahkan...so aq juz duduk diam je lah kat rumah sedare aq...x de lah diam sangat.....kitorang isi mase lapang kitorang dengn bwat tour the taman tuanku jaafar..main pijak2 kaki...baling2 selipar,,,=)..syok gle....so jangn jelez ok..?...heehhehhe

ary isnin depan aq dah nak pekse....satu hapak pon aq lom ulang kaji lagi....walopon gambar aq tuh a+...aq takdelah mengharapkan keputusan aq tuh a+...kalo keputusan aq a+,memang sah lah aq nih pandai sebb satu bende pon aq lom blajar agy...ok...aq tekad esok aq akan belajar and hafal sume formula2 yang patot aq hafal...kalo x,kene turun kelas lah aq....aq x nak...!!..



betulke MAN macam nih....aq rase tak...tapi kadang2 ye...tapi kadang2 x...sebenarnye aq tak tau nak tulis ape....so aq pon mengisi mase lapang aq ngn bende2 camnih


Tuesday, 1 March 2011

~~~~~

dah lame x edit blogg...balik kampung...bez gile......dah lame x balik kampung...nnt aq nak balik kampung belah mak aq kat selangor plak lah.....sebb kat belakang kampung aq ade reban ayam.......huisshh...aq ske main kat situ walaupon tanah kat reban ayam tuh x de rupe tanah (tanah nye adelah taik2 ayam yang berkumpul dan lembek serta lembap) aq nak main kejar2 ayam.........nak main3...........ayam oh ayam ,nnt kanlah ketibaan aq.......huaaa huaa huaa huaa....

Thursday, 24 February 2011

~~rindu...~

alah...!!!! aq rindu lah ngn sorang budak nih kalo die dah pindah..huar!!!!!!!!!!!!!! kalo die pindah x jauh dari sisni x p gak.....taoi die nak pindah ke kelantan....huar...!!!!    nnt aq nak dok ngn sape..??!! aq nak ketawe sampai kuar airmate ngn hingus dengn sape??!!  aq nak gaduh mulut ngn sape....??!!!  aq nak cakap pasal k-pop ngn sape..??!!! huar.....jngn tinggal kan aq........::'(

~pekak3~

hadusshhh.......aq plek tol ngn sorang budak nih......sedang aq makan dan berbual ngn kawan aq yg dok kat sebelah aq.......tetibe je budak tuh menjerit/terperanjatkan aq kat telinge aq.....memang betol2 kat telinge aq....hadusshh....die ingt telinge aq nih mikropon ke nak menjerit............cepat2 lah insaf ye......=p

Tuesday, 22 February 2011

~pening3...~

ape yang aq peningkan nih...aq pon x berape nak pasti tapi kan memang aq ngh pening...pening kat mane lagi nak cari gambar yoseob (beast member..) yg cute and the best.......tapi kebanyakkan gambar die same je.....mane aq nak cari nih......haduisshh...x pe2..jngn risau....taram je lh..=)

Monday, 21 February 2011

~SUSAHNYE~

hadoii....aq nih memang lah dah lame berkecimpung dalam blog and dah banyak dah blog yg aq bwat....tapi aq geram betollah dengan blog orang lain yg lebeh cantik ,cute and tomeey....ade x sesape yg bleh ajar aq design blog supaye blog aq tomeeeyyyy???!!!!......kempunan aq nak tengok blog aq tomeyy macam blog orang lain...sob3.........=(

Sunday, 20 February 2011

~HAPPY BIRTHDAY TO MY MAMA~

HAPPT BERTHDAY MY MUMMY.....<3......SEMOGA PNJANG UMO AND MURAH REZEKI........LURVE YOU SO MUCH.....HARAP2 ADE LAH YG BELI KEK NNT....HEHEHE...TENGH KEMPUNAN NIH.......c(:

~addict to japanese anime~

anime japanese....sape ade cd anime japanese.....aq nak pinjam......bley x,..?? x bley ke...x pe lah ...aq tengok kat youtube je lah.......anime japanese memang addiction aq......x bley miss langsung.........tapi kalo aq dah tngok anime japanese...satu keje pon aq x leh wa sebb asik dok kat depan komp je...nak bangun pon malas......x pe lah....demi anime japanese.......!!! c(:

~adakah aq ni minah yg addict dengan game..?~

betul ke aq nih "girl gamer" ...hehehhe....memanglah kekadang aq nih minah yg ske main game.....(sebenarnye selalu..) ...diorang kate aq nih girl gamer sebb aq ske gile main game....rileklah....bukannye banyak sangat pon game yg aq main.....heheh.....kat fb aq mengaku ....korang cakap je lah game ape pon...memang sume game aku dah main...termasok lah game football....ninja2 yg ske lawan "he-ya~~~"....game fashion ke...ape2 je lah.....tapi aq akan try kurangkan main game....demi kesihatan otak aq gak......c(:

`jom belajar bahasa jepon..'

01. Yang pemarah – KEIJI CACIMAKI
02. Yang suka berjimat – SAYORI SUKAMURA
03. Yang bisu – KIETA TADASORA
04. Yang suka makan nasi – NANACHi KASIBANYA
05. Yang suka belajar – ASHIKO ULANGKAJI
06. Yang kerap bikin kacau – WAKASI HURUHARA
07. Yang sangat kedekut – MATIMATI TAMOKASI
08. Yang suka sangat tidur – ICHIBAN TIDOMATI
09. Yang suka mengintai – HINTAI AKOSUKA
10. Yang tua – TARAGIGI PADANMUKA
11. Yang kena tinggal bini – SUSAHATI BINILARI
12. Yang suka merempit – SAJA CARIMATI
cube bace lawak nih .,.......kalo x lawak sorilah ye.....heheheh...tapi nih bukan aq yg wat...nih aq ciplak kat laman web...LAWAK.....

~stupid people or stupid question..???~

sedang aq search gambar 'pakwe" aq kat google image........aq terjumpe plak gambar quotes ni.....yg aq nak cakap skang nih betol ke x de soalan yg bodoe tapi cume orang yg bodoe.....heheh...sebenarnye aq pon slalu gak tanye soalan bodoe arnnn.....so aq nih bodoe lah...wah!! x bley jadi nih...aq akan start insaf tanye soalan bodoe sejak esok..c(:......tapikan ikot logik sesape yg tanye soalan bodoe tuh memang lah sesangat sengal....haiyaaaaa......

~beast mania~



kalo cakap pasal beast memang aq excited gile terutamenye kalo cakap pasal yang yoseob.........knal x? alah....yang yoseob yang tomeyy2 tuh.....