Sunday, 24 July 2011

I'm back.!

 finally,i'm back here...dah lame x visit blog sendiri..rase malas sebenarnye,asik layan twitt je,,lolx..so what is the topic today...? 0k,i'm a greysonater so it's abut GREYSON CHANCE..! i'm so in love with him..! hehe-------------------------THAT'S HIM---------------------->>>>>>


 Ok,mungkin reaksi korang seperti yang dinyatakan di bawah:
~eleh,biase je
~ape yang special nye budak nih?
~ek eleh,kentut je budak nih (diambil dari ayat kawan aq)
~blah lah wei..! 
ETC..


 just 1 sentence and 4 words>..

I DON'T CARE BEBEHHH...!

he's so cool..! menurut aq lah..

0k,he get his own P-E-R-S-O-N-A-L-I-T-Y ...  (eja betul2!) 
so,deal with it...ok...finish here...buybbye..!

 

Saturday, 2 July 2011

lArIaN 1 MaLaYsIa --> HaRi sUkAn sKoLaH --> HaRi kOpErAsi...

yeahh...hari nih memang hari yang memenatkan..! 3 program dalam hari yang sama.!! of course lah penat...
LARIAN 1 MALAYSIA---> sepanjang 1.5 km ..! ingat kan jauh benar lah....rupenye kkejap je...aq ingatkan larian ni pertandingan...buang masa lari laju2..=='
HARI SUKAN SEKOLAH ---> sukan sekolah..? aq x masok papepon...juz perbarisan...budak2 yang same team perbarisan ngn aq sume cam meleweh je..! suruh berlatih pon main2...and tibe2 je ari nih dapat johan plak untuk perbarisan..terkejot berok kitorang ..lolz..!! hadiah pon cume hamper(makanan) ...aq x dapat pon...halalkan je lah...
HARI KOPERASI--> my favourite...!!! sebab...? perlu sebb ke..? ok,sebb pertame..ADA BANYAK MAKANAN..sebb ke-2,DAPAT MAKAN BANYAK MAKANAN...sebb ke-3,DAPAT PICNIK AND MAKAN NGN KAWAN2 KAT TEPI PADANG..!..memang bnyak lah yang aq makan...(tapi still x gem0ck2..!)