Saturday, 19 March 2011

bosan3....itu saja ...heheheh...jngn mara....

~titanic~

wah....TiTaNiC is tonight..pade 12:30 am....aq ske tengok titanic...citenye romantik habess..kekadang aq keluar hingus jugaklah tengok cite tuh...sebb sedih :'(..nape jack tuh mati...waktu first2 tengok cite uh..aq ingatkan cite tuh happy ending...rupenye...sad ending....cian rose...ish3..

Friday, 18 March 2011

TV


sedang watching raja lawak..ehehhe...sape lah agaknye yang menang...korang sokong sape..? aq?...terime kaseh bebanyaklah sebb sokong aq..eh jap...aq mane ade masok raja lawak...x berminat sama sekali...heheh...aq sjae je wat lawak bodohaq x sokong sape..aq bukannye minat sangat...kalo orang gelak..aq pon gelakk...kalo orang senyap..aq pon senyap...aq ih copycat sket..heheh....papepon,semoga _____ menang....

saling belajar??

sedare aq kate,sekarang ni orang malaysia sibuk nak belajar bahasa korea and orang korea plak sebok nak belajar bahasa kita..betolke..?aq tanyelah,,nape plak orang korea sebok nak belajar bahasa kite..and then die kata,bahasa kita indah,sebab ada pribahasa,simpulan bahasa and macam lagi,..wah,.x sangka aq rupenye bahasa kita nih indah,to my sedara,...tq sebb kasitau...=)

Thursday, 17 March 2011

RUGI TAPI SERONOK

alah...ruginya....ary nih ex classmate aq wat reunion untok budak2 tahun enam 2010...aq memang lah nak datang...tapi,xde transport u......tuh yang x dapat datang tuh.....sampai aty diorang sebb x de sape pon yang nak tumpangkan aq....heheh...alah..kalo aq minx tolong mesti diorang dapat anta punye...tapi x nak menyusahkan...so aq juz duduk diam je lah kat rumah sedare aq...x de lah diam sangat.....kitorang isi mase lapang kitorang dengn bwat tour the taman tuanku jaafar..main pijak2 kaki...baling2 selipar,,,=)..syok gle....so jangn jelez ok..?...heehhehhe

ary isnin depan aq dah nak pekse....satu hapak pon aq lom ulang kaji lagi....walopon gambar aq tuh a+...aq takdelah mengharapkan keputusan aq tuh a+...kalo keputusan aq a+,memang sah lah aq nih pandai sebb satu bende pon aq lom blajar agy...ok...aq tekad esok aq akan belajar and hafal sume formula2 yang patot aq hafal...kalo x,kene turun kelas lah aq....aq x nak...!!..



betulke MAN macam nih....aq rase tak...tapi kadang2 ye...tapi kadang2 x...sebenarnye aq tak tau nak tulis ape....so aq pon mengisi mase lapang aq ngn bende2 camnih


Tuesday, 1 March 2011

~~~~~

dah lame x edit blogg...balik kampung...bez gile......dah lame x balik kampung...nnt aq nak balik kampung belah mak aq kat selangor plak lah.....sebb kat belakang kampung aq ade reban ayam.......huisshh...aq ske main kat situ walaupon tanah kat reban ayam tuh x de rupe tanah (tanah nye adelah taik2 ayam yang berkumpul dan lembek serta lembap) aq nak main kejar2 ayam.........nak main3...........ayam oh ayam ,nnt kanlah ketibaan aq.......huaaa huaa huaa huaa....