Thursday, 24 February 2011

~~rindu...~

alah...!!!! aq rindu lah ngn sorang budak nih kalo die dah pindah..huar!!!!!!!!!!!!!! kalo die pindah x jauh dari sisni x p gak.....taoi die nak pindah ke kelantan....huar...!!!!    nnt aq nak dok ngn sape..??!! aq nak ketawe sampai kuar airmate ngn hingus dengn sape??!!  aq nak gaduh mulut ngn sape....??!!!  aq nak cakap pasal k-pop ngn sape..??!!! huar.....jngn tinggal kan aq........::'(

~pekak3~

hadusshhh.......aq plek tol ngn sorang budak nih......sedang aq makan dan berbual ngn kawan aq yg dok kat sebelah aq.......tetibe je budak tuh menjerit/terperanjatkan aq kat telinge aq.....memang betol2 kat telinge aq....hadusshh....die ingt telinge aq nih mikropon ke nak menjerit............cepat2 lah insaf ye......=p

Tuesday, 22 February 2011

~pening3...~

ape yang aq peningkan nih...aq pon x berape nak pasti tapi kan memang aq ngh pening...pening kat mane lagi nak cari gambar yoseob (beast member..) yg cute and the best.......tapi kebanyakkan gambar die same je.....mane aq nak cari nih......haduisshh...x pe2..jngn risau....taram je lh..=)

Monday, 21 February 2011

~SUSAHNYE~

hadoii....aq nih memang lah dah lame berkecimpung dalam blog and dah banyak dah blog yg aq bwat....tapi aq geram betollah dengan blog orang lain yg lebeh cantik ,cute and tomeey....ade x sesape yg bleh ajar aq design blog supaye blog aq tomeeeyyyy???!!!!......kempunan aq nak tengok blog aq tomeyy macam blog orang lain...sob3.........=(

Sunday, 20 February 2011

~HAPPY BIRTHDAY TO MY MAMA~

HAPPT BERTHDAY MY MUMMY.....<3......SEMOGA PNJANG UMO AND MURAH REZEKI........LURVE YOU SO MUCH.....HARAP2 ADE LAH YG BELI KEK NNT....HEHEHE...TENGH KEMPUNAN NIH.......c(:

~addict to japanese anime~

anime japanese....sape ade cd anime japanese.....aq nak pinjam......bley x,..?? x bley ke...x pe lah ...aq tengok kat youtube je lah.......anime japanese memang addiction aq......x bley miss langsung.........tapi kalo aq dah tngok anime japanese...satu keje pon aq x leh wa sebb asik dok kat depan komp je...nak bangun pon malas......x pe lah....demi anime japanese.......!!! c(:

~adakah aq ni minah yg addict dengan game..?~

betul ke aq nih "girl gamer" ...hehehhe....memanglah kekadang aq nih minah yg ske main game.....(sebenarnye selalu..) ...diorang kate aq nih girl gamer sebb aq ske gile main game....rileklah....bukannye banyak sangat pon game yg aq main.....heheh.....kat fb aq mengaku ....korang cakap je lah game ape pon...memang sume game aku dah main...termasok lah game football....ninja2 yg ske lawan "he-ya~~~"....game fashion ke...ape2 je lah.....tapi aq akan try kurangkan main game....demi kesihatan otak aq gak......c(:

`jom belajar bahasa jepon..'

01. Yang pemarah – KEIJI CACIMAKI
02. Yang suka berjimat – SAYORI SUKAMURA
03. Yang bisu – KIETA TADASORA
04. Yang suka makan nasi – NANACHi KASIBANYA
05. Yang suka belajar – ASHIKO ULANGKAJI
06. Yang kerap bikin kacau – WAKASI HURUHARA
07. Yang sangat kedekut – MATIMATI TAMOKASI
08. Yang suka sangat tidur – ICHIBAN TIDOMATI
09. Yang suka mengintai – HINTAI AKOSUKA
10. Yang tua – TARAGIGI PADANMUKA
11. Yang kena tinggal bini – SUSAHATI BINILARI
12. Yang suka merempit – SAJA CARIMATI
cube bace lawak nih .,.......kalo x lawak sorilah ye.....heheheh...tapi nih bukan aq yg wat...nih aq ciplak kat laman web...LAWAK.....

~stupid people or stupid question..???~

sedang aq search gambar 'pakwe" aq kat google image........aq terjumpe plak gambar quotes ni.....yg aq nak cakap skang nih betol ke x de soalan yg bodoe tapi cume orang yg bodoe.....heheh...sebenarnye aq pon slalu gak tanye soalan bodoe arnnn.....so aq nih bodoe lah...wah!! x bley jadi nih...aq akan start insaf tanye soalan bodoe sejak esok..c(:......tapikan ikot logik sesape yg tanye soalan bodoe tuh memang lah sesangat sengal....haiyaaaaa......

~beast mania~



kalo cakap pasal beast memang aq excited gile terutamenye kalo cakap pasal yang yoseob.........knal x? alah....yang yoseob yang tomeyy2 tuh.....